2012-09-07 13:40:04
Φωτογραφία για Ο Μήτσος ο Τούφας πιάνει στο στόμα του την παπαδιά!
Το οποίον ρε καρντάσια είναι τρομερό δηλαδή. Δεν υπάρχει έκφανσις του δημοσίου και ιδιωτικού βίου που να μην είναι μπλεγμένο με τον άρφα ή βήτα τρόπο τούτο το κωλοκράτος. Εκεί να πούμε, που νομίζεις ότι τα έχεις δει κι ακούσει ούλα...όλο και κάτι σκάει που σ αφήνει άνευ φωνής και σιέλου(απ το πολύ και συνεχές φτου!!!έχουν στεγνώσει τα καπάνια μας πια)

Ο γκόμενος ,λέει, της άτακτης, μη πω τίποτις άλλον, παπαδιάς, έπαιρνε επίδομα αναπηρίας. Και δια να μην πάει ο νους σας αλλού κι αλλούθε, εξηγούμαι ότι λόγω τροχαίου δεν ημπόρει , λέει ,να χρησιμοποιεί καθόλου(μα καθόλου )το χέρι του προς εργασίαν και δια ταύτα εδικαιούτο επιδόματος.

Ημπόρει όμως να το χρησιμοποιεί(ομού μεθ άλλων οργάνων) στο καλαφάτισμα της παπαδιάς ή στο μπουμπούνισμα καραμπινιάς στον άτυχο ιερέα.

Φαντάζομαι επίσης ότι ο λεβέντης γιατρός που βεβαίωσε κι ο ενδεχομένως λαμπρός πολιτικός που έσπρωξε την υπόθεσις , δεν θα αισθάνονται ουδεμίαν τύψις καθ ότι δεν ήτο αυτός ο σκοπός της διευκόλυνσης ,βεβαίως.


Ο σκοπός της διευκόλυνσης αύτης ήταν απλά να εξαπατήσωσι το κράτος. Απλά ,καθημερινά και τόσο συνηθισμένα που δεν κάνει ουδεμία εντύπωσις.

Τα παιδιά ,ένθεν και ένθεν, είναι τα μεγαλύτερα θύματα αύτης της τραγωδίας. Μήπως, λέω εγώ τώρα, κάποιος λειτουργός αυτού του κωλοκράτους αντί να ασχολείται συνεχώς και αποκλειστικώς με λοβιτούρες και άλλα τοιούτα παρεμφερή, θεάρεστα και εποικοδομητικά σπορ, έριχνε και καμιά ματιά προς τα κει. Τραυματισμένες ψυχούλες είναι που αδυνατούν να καταλάβουν τι συμβαίνει κι ο κόσμος τους βρέθηκε καπάκι. Λέω μήπως. Πολλά ζητάω ε? Με τα γαμησιάτικα της παπαδιάς θα ασχολούμεθα τώρα? Εχομεν σοβαροτέρας ασχολίας…..

Μήτσος ο Τούφας
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΦΟΥΤΙ Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΦΟΥΤΙ Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ