2012-09-07 13:00:57
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΚΕΚΑΣ - ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Λετονία κλήθηκε να σχολιάσει στην «ΕΡΑ Σπορ» ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε και στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου:

Για τον Σάντος: «Έχει σταθερή πορεία, ιδέες και απόψεις για το ποδόσφαιρο και είναι βασικοί κανόνες αυτά. Ήδη έχει βάλει τη... σφραγίδα του στην Εθνική».

Για τον σχεδιασμό του Σάντος με τη Λετονία: «Μπορεί να θέλει να σταματήσει την δυνατή αριστερή πλευρά των Λετονών με Μανιάτη-Τοροσίδη στα δεξιά. Κάνει ανανέωση στην Εθνική ο Σάντος, αφού από πίσω έρχονται αρκετά παιδιά. Θα ξεπεταχτούν και στην πορεία αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές».

Για το δίδυμο Γκέκα-Μήτρογλου: «Σε μία ομάδα πρέπει να υπάρχει χημεία. Εννοώ τα χαρακτηριστικά των παικτών. Στο 4-4-2 χρειάζεται ο επιθετικός «κολώνα» και ο δεύτερος που θα είναι πιο περιφερειακός. Βάσει αυτών των χαρακτηριστικών ταιριάζει ο Γκέκας με τον Μήτρογλου».


Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρό μας είχε μία λογική, την λογική του παραλόγου. Τώρα με την κρίση το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την ευκαιρία του».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Ο Ντε Βινσέντι είναι εξαιρετικός παίκτης, έχει εξαιρετικό ταλέντο και μακάρι να μείνει για χρόνια στην Ελλάδα. Έχει δείξει μόλις ένα μικρό δείγμα του ταλέντου του».

Για τον ΠΑΣ: «Έχουμε βάλει τις βάσεις και πάμε καλά. Θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο. Είμαι 13 χρόνια προπονητής και δε μπορώ να πω πως έχω άγχος. Για παράδειγμα στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού είχα πολύ περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ