2012-09-07 10:19:43
Φωτογραφία για ΘΕΩΡΕΙ «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, εκτιμά πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε και ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", έχει να κάνει με την άποψη του Πορτογάλου τεχνικού για τον Αμπντούν.

Ο 38χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων στηρίζει πολλά στον Αλγερινό μέσο και έχει μεγάλες προσδοκίες από τον παίκτη, ειδικά στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ο Ζαρντίμ θεωρεί ότι με την παρουσία του Αμπντούν (είτε στο δεξί άκρο της επιθετικής τριάδας είτε στο αριστερό) θα έχει έναν παίκτη με ταχύτητα, που θα μπορεί να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή για να δημιουργήσει προϋποθέσεις να σκοράρουν οι συμπαίκτες του, όπως έκανε ο Αμπντούν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ζαρντίμ πέρασε σ' εκείνο το διάστημα του ματς τον Αλγερινό στο αριστερό άκρο και ο Αμπντούν έδωσε δύο έτοιμα γκολ σε Μανιάτη και Τζιμπούρ
. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Ζαρντίμ, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να παίξει πολλές φορές στην κόντρα στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρεί ότι η ταχύτητα του Αμπντούν και η δυνατότητα που έχει να μπαίνει στην περιοχή θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για τους ερυθρόλευκους.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ανυπομονεί για τα ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Αμπντούν δεν είχε παίξει πολύ στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν δεν ήταν στα «πάνω» του επειδή δεν είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα, αλλά φέτος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όπου ήταν σε καλή κατάσταση και βοήθησε σημαντικά τους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ