2012-09-07 06:13:43
Φωτογραφία για Γνωστός τραγουδιστής: «Δεν είχα να φάω...είχα πρόβλημα με το αλκοόλ...η δόξα είναι πόρνη»
Ο πολύ γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του, που δεν είχε χρήματα ούτε να φάει, αλλά και εκείνη που ήταν εξαρτημένος στο ποτό.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του τις δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και τη δόξα, από την οποία προσπάθησε να ξεφύγει. «Δεν είχα ποτέ στόχο να είμαι σταρ. Δεν είμαι καριερίστας. Κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι άρχισα να χάνω τον Γιάννη, γιατί η δόξα είναι πόρνη και σου παίρνει τα μυαλά».

Για την περίοδο που είχε πολλά οικονομικά προβλήματα είπε: «Βεβαίως και πέρασα δύσκολα. Δεν είχα να φάω, δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις του σπιτιού μου, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την έβγαζα με μια ντομάτα και ψωμί. Πέρασα τέτοιες στιγμές. Δεν μάσησα όμως. Ήμουν ο ίδιος, όπως τότε, που μου ήρθαν τα λεφτά που δεν τα περίμενα. Τα κατάφερνα πάντα και στα δύσκολα».

Τέλος, για το ποτό και τον εθισμό του δήλωσε: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, διαπίστωσα ότι μου έκανε πολύ κακό. Τώρα πλέον είμαι απεξαρτημένος και πατώ στα πόδια μου καλύτερα».

athensbars.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ