2012-09-06 21:35:03
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών
Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που το τελευταίο χρονικό διάστημα διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια διαφόρων περιοχών της Αττικής. Μετά από... απόπειρα διάρρηξης πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί, ηλικίας 32, 35 και 49 ετών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες επέλεγαν παραβίαζαν τις πόρτες διαμερισμάτων κλειδιά passé partout και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση.

Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, το εσωτερικό των οποίων ήταν ειδικά διαμορφωμένο ώστε να αποκρύπτονται διαρρηκτικά εργαλεία και να καθίσταται έτσι δυσχερής ο εντοπισμός τους.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφεραν μαζί τους ο 32χρονος και ο 49χρονος ήταν πλαστά ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αντίσταση και παράβαση του Ν. περί όπλων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καμπίνα στον αέρα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καμπίνα στον αέρα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ