2012-09-06 19:02:04
Φωτογραφία για Πάτρα: «Μας έχουν ρημάξει τις επιχειρήσεις οι Ρομά»
Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι και κυρίως οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου στο ύψος του ποταμού Γλαύκου κοντά στα Δεμένικα Πατρών, εξαιτίας της...μετοίκησης στο σημείο δύο οικογενειών Ρομά οι οποίοι στην κυριολεξία, τους έχουν ρημάξει τα μαγαζιά.

Όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες, τις τελευταίες δέκα ημέρες οι δύο οικογένειες με πάνω από δέκα πιτσιρίκια Ρομά, έχουν εγκατασταθεί σχεδόν επάνω στο δρόμο, δίπλα από έναν κρουνό με νερό, πίσω από το νέο βενζινάδικο του «Κολοκυθά» στον Γλαύκο.

Έχουν ανοίξει τις παροχές νερού στον κρουνό κάνοντας χρήση ολημερίς, με αποτέλεσμα στο σημείο τα νερά να έχουν λιμνάσει και τα κουνούπια και οι σκνίπες στην κυριολεξία να κάνουν «πάρτι».

Εξάλλου όπως καταγγέλλει στο PatrasTimes ο κ. Νίκος, κάθε βράδυ παραμένουν στις επιχειρήσεις τους μέχρι αργά στο Βιοτεχνικό Πάρκο, ακόμα κι αν έχουν κλείσει, καθώς οι Ρομά δεν τους αφήνουν τίποτα όρθιο.


«Προχθές βράδυ, μου έκλεψαν δέκα μπαταρίες φορτηγών, το κόστος των οποίων ξεπερνά τα 1.500 ευρώ» σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Κυριακόπουλος όταν ανέλαβε υποσχέθηκε πως αν τυχόν υπήρχαν τέτοια περιστατικά θα απομακρύνονταν αμέσως, όμως όσες φορές και αν καλέσαμε την ΕΛ.ΑΣ., ήλθαν, είδαν και απήλθαν, δίχως κάποιο αποτέλεσμα».

Και οι άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής, πάντως είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση και ζητούν άμεσα από τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν του ζητήματος και να τους δώσουν λύση.

patrastimes.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ