2012-09-06 18:02:44
Φωτογραφία για «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ»
Οι δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο, έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς της Παλέρμο, παρόλο που πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τους είχε ζητηθεί να δώσουν πίστωση χρόνου στην ομάδα.

Οι Σικελοί ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν, χάνοντας με το ίδιο σκορ (3-0) τόσο από τη Νάπολι στο Παλέρμο, όσο και από τη Λάτσιο στη Ρώμη και οι οπαδοί της άρχισαν να αντιδρούν... δυναμικά!

Αρχικά, με συλλαλητήριο έξω από το γήπεδο της ομάδας την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ζητώντας από τους διοικούντες να προχωρήσουν σε ενίσχυση, κάτι που δεν έγινε και το επόμενο βήμα των οπαδών (ή, τουλάχιστον, των πιο θερμόαιμων από αυτούς) ήταν να γράψουν συνθήματα έξω από το προπονητικό κέντρο.

«Πάρτε τα πόδια σας, αλλιώς θα σας τα σπάσουμε», ήταν το σύνθημα που αντίκρισαν οι άνθρωποι της Παλέρμο, ένα σύνθημα που προφανώς παραπέμπει σε άλλες μεθόδους και τακτικές Πάντως, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο πρόεδρος της ομάδας Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι είχε ξεκαθαρίσει ότι οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι δύσκολες, αφού η Παλέρμο είχε προχωρήσει σε ανανέωση και γι αυτό ζητούσε πίστωση χρόνου από τον κόσμο της ομάδας για να φανούν τα αποτελέσματα της ανανέωσης.

Εκ των πραγμάτων, όμως, αποδεικνύεται ότι οι οπαδοί δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν... χρόνο και φρόντισαν να το δείξουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ