2012-09-06 14:35:22
Φωτογραφία για Θαρραλέα υπάλληλος σούπερ μάρκετ έτρεψε σε φυγή τους ληστές!
Ούτε το… σπρέι πιπεριού που χρησιμοποίησε ο ληστής για να την ακινητοποιήσει, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση μιας θαρραλέας υπαλλήλου που έκανε τα πάντα για να προφυλάξει την τσάντα με τις εισπράξεις του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργάζεται!

Η 33χρονη υπάλληλος δέχθηκε την επίθεση τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό της έχοντας μαζί της μια νάιλον τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο επρόκειτο να καταθέσει σε τράπεζα στα Καμένα Βούρλα. Ο δράστης, που φορούσε μαύρα γυαλιά, καπέλο και μαύρα ρούχα, την πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί, άνοιξε την πόρτα και «ψέκασε» την κοπέλα με το σπρέι ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να αρπάξει την πολύτιμη τσάντα.

Όμως, η 33χρονη αντιστάθηκε σθεναρά κλωτσώντας και χτυπώντας με τα χέρια τον επίδοξο ληστή, που αιφνιδιάστηκε καθώς δεν περίμενε την αντίδρασή της και τράπηκε σε φυγή! Λίγο πιο μακριά τον περίμενε ένας συνεργός του με μια μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν μαζί. Η υπάλληλος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τη μάρκα και το χρώμα και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί την περασμένη Παρασκευή από την Κυψέλη στην Αθήνα. Δεν κατάφεραν, όμως, να την εντοπίσουν παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ