2012-09-06 13:07:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη περί αστυνομίας
Τα σημερινα κωμικοτραγικα γεγονοτα στου Γουδη απο ''συνδικαλιστες'' της αστυνομιας και τα ματ δειχνουν για πολλοστη φορα ότι η αστυνομία είναι διαλυμένη, σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει δημόσια τάξη και ασφάλεια για τον πολίτη παρά μόνο για λίγους ''επωνύμους''.

Φταίει η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία [τουλάχιστον] 20 χρόνια. Για να υπάρξει αστυνομία πρέπει να ληφθούν άμεσα τα παρακάτω μέτρα: 1]Αποκατάσταση του ηθικού και του κυρούς της. Να προσέξουν την εμφάνιση του προσωπικού. Να φορούν το πηλίκιο [την εξουσία την έχουν από το εθνόσημο και όχι από τα πιστόλια].Οι στρατηγοί τους στην ΤV να φορούν στολή και όχι πανάκριβα κοστούμια [αφού έχουν όπως λένε μικρούς μισθούς, πως τα αγοράζουν? Μήπως έχουν και άλλα ''εισοδήματα''?].

Οι ύβρεις και οι βιαιοπραγία κατά αστυνομικών να διώκεται, να μη μένει ατιμώρητη, διότι προσβάλλει την έννοια του κράτους. 2]Να απαγορευτεί ο συνδικαλισμός και οι συνδικαλιστές να μετατεθούν 500 χιλιόμετρα από τον τόπο τους, διότι στους 10, οι 7 είναι εγκάθετοι κομμάτων, οι 2 συμμοριών παρανόμων και 1 αφελής ιδεολόγος
. 3]Να ισχύσει η εντοπιότητα. 4]Να καταργηθεί το αμετάθετο και κάθε 5-6 χρόνια να μετατίθενται, διότι όταν μένουν πολύ χρόνο στο ίδιο μέρος ''βρωμίζουν''. 5]Να καταργηθούν οι αποσπάσεις. Φρουρά μόνο στα μέλη της κυβερνήσεως και μόνο όση απαιτείται [τον μεταξά όταν πήγε ο Ιταλός πρέσβης να του επιδώσει το τελεσίγραφο τον φρουρούσε 1 χωροφύλακας και ήταν και δικτάτορας].

6]Για ποινικά αδικήματα να δικάζονται από στρατοδικείο [έχουν όπλα, έχουν στρατηγούς, νοσηλεύονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία κτλ]. 7]Το ωράριο να εξαρτάται από τις υποχρεώσεις και όχι το φαιδρό 24 ώρες δήθεν υπηρεσία και μετά 3 μέρες αραχτοί. 8]Να φτιαχτεί μισθολόγιο που να καλύπτει τα παραπάνω και όχι μισθοί πείνας. Τα παραπάνω θα δυσαρεστήσουν τους [δυστυχώς] περισσότερους αστυνομικούς διότι έμαθαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, όμως ο ελληνικός λαός θέλει αστυνομία και όχι κοπρίτες. Πρέπει να καταλάβουν ότι εκτελούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα, ότι εκτελούν αποστολή και όχι μεροκάματο, ότι είναι αξιωματικοί και οπλίτες και όχι υπάλληλοι.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ