2012-09-06 12:56:09
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ
Τον τελευταίο, τουλάχιστον, χρόνο η 43χρονη προσπαθούσε να δολοφονήσει τον κληρικό σύζυγό της. Αυτό αποκαλύπτεται στις σελίδες της δικογραφίας που σχημάτισε η Ασφάλεια Πύργου. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Γ. Μ., που διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παπαδιά, κατέθεσε:

«Τηλεφωνικά, πριν από ένα χρόνο μού είχε αποκαλύψει ότι ήθελε να βγάλει τον άνδρα της από τη μέση, να βρει έναν τρόπο να τον σκοτώσει. Φοβήθηκα και της είπα να μη με μπλέκει με αυτά τα πράγματα». Από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση προκύπτει, επίσης, ότι η παπαδιά ήρθε σε γνωριμία με τον εραστή της και δολοφόνο του συζύγου της μέσω 31χρονου, με τον οποίο διατηρούσε έως τότε ερωτικό δεσμό.

Χθες, ο 41χρονος ελαιοχρωματιστής και η 43χρονη παπαδιά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, αντίστοιχα. Τις βραδινές ώρες, μάλιστα, εντοπίστηκε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ της δολοφονίας, η δίκαννη κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβολήθηκε ο κληρικός.


Βρέθηκε κρυμμένη κοντά στο σπίτι του δράστη και όχι στο σημείο όπου είχε αρχικά υποδείξει. Στο μεταξύ, τραύμα από χτύπημα με αντικείμενο (π.χ. στειλιάρι) στο κεφάλι φέρει το πτώμα του 53χρονου κληρικού. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 41χρονου, Αναστάσιο Τσατά, «περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστώσουμε μήπως το χτύπημα που επέφερε τον θάνατο δεν προήλθε από πυροβολισμό, αλλά από χτύπημα που κατέφερε εναντίον του η 43χρονη».

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι η 43χρονη επικοινώνησε με τον εραστή της 3 φορές πριν από τη δολοφονία και 4 φορές μετά. Κρίσιμα, στο μεταξύ, στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης κατέθεσε στην αστυνομία ο 25χρονος γιος του ζεύγους, που γνώριζε τον δράστη. Το βράδυ της δολοφονίας, μάλιστα, επικοινώνησε μαζί του για να του ανακοινώσει τη δολοφονία του πατέρα του. Ο τελευταίος δήλωσε έκπληκτος και προφασίστηκε ότι βρισκόταν στην Καλαμάτα.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ