2012-09-06 12:19:32
Φωτογραφία για 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: ΝΕΑ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ «ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ»
Η νέα ραδιοφωνική σεζόν ξεκινά με τις μεγαλύτερες συναυλίες και τις πιο δυνατές αποκλειστικότητες για το Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες!

Ακόμα μία νέα μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ...

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, το νέο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο της Πέγκυ Ζήνα που όλοι περιμένατε, το ακούτε αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!!!! Μετά τις τεράστιες επιτυχίες «ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ» και «ΤΑ ‘ΧΩ ΜΕ ΜΕΝΑ», η μεγάλη ερμηνεύτρια υπόσχεται να μας χαρίσει μια νέα δυναμική μπαλάντα με τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ» σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Η Πέγκυ Ζήνα, ανανεωμένη και πιο όμορφη ποτέ συνεργάζεται με το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας και παρουσιάζει αποκλειστικά τη νέα της επιτυχία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου!

Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ακούστε ακούσετε πρώτοι από όλους το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα, στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες!

89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ