2012-09-06 09:31:04
Φωτογραφία για Ανησυχία για το ΟΑΚΑ
Η διοίκηση του ΟΑΚΑ διαβεβαιώνει πως οι ζημιές που προκλήθηκαν από την συναυλία των RHCP θα αποκατασταθούν, όμως, στον Παναθηναϊκό υπάρχει προβληματισμός.

Οι πράσινοι είναι... φιλοξενούμενοι στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς το νοικιάζουν και αναγκαστικά συντάσσονται με τις αποφάσεις της διοίκησης του ΟΑΚΑ. Οι ζημιές στον αγωνιστικό χώρο μετά τη μεγάλη συναυλία της Τρίτης, όπως είδατε και στο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του gazzetta.gr, είναι μεγάλες.

Σύμφωνα με τη Sportday, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έλαβε μήνυμα πως οι ζημιές θα αποκατασταθούν πλήρως και εγκαίρως (περίπου σε 10 μέρες), ωστόσο ο προβληματισμός στην ΠΑΕ είναι έκδηλος. Ομως, τα βάσανα για το τριφύλλι δεν τελειώνουν εδώ αφού στις 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη μια ακόμα συναυλία (για τα 20 χρόνια του Φοίβου) που θα φέρει χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Τέσσερις μέρες πριν από τη συναυλία ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μάριμπορ και ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική. Αν ο αγώνας προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, λόγω ότι είναι παραμονή της συναυλίας με αποτέλεσμα να είναι πιθανή η αναβολή του ή να γίνει σε άλλη έδρα. Πάντως, στη συναυλία για τον Φοίβο δεν θα υπάρχει αρένα όπως στους RHCP, αλλά ο κόσμος θα κάθεται στις κερκίδες και δεν θα πατήσουν χορτάρι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ