2012-09-06 08:10:05
Φωτογραφία για ΣΕΤΕ: Καμπάνια χρηματοδότησης για τη γαστρονομία
Καμπάνια για τη χρηματοδότηση του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού» ξεκίνησε την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα. Μια επένδυση 500.000 ευρώ μπορεί σε χρονικό ορίζοντα τριετίας να αναδείξει και να καθιερώσει την ελληνική γαστρονομία ως ενός από τους βασικούς λόγους επιλογής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, όπως προκύπτει από την ολοκληρωμένη μελέτη ενεργειών μάρκετινγκ, που εκπόνησε ο ΣΕΤΕ το 2009 και σε συνάρτηση με τα σημερινά δεδομένα. Η καμπάνια ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υλοποίηση του έργου αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση για έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που συνδέονται με τον τουρισμό και τη γαστρονομία, άμεσα ή έμμεσα (εστιατόρια, προμηθευτές τροφίμων και ποτών κ.α.).

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί αφορμή για συστράτευση όλων όσοι υπηρετούν υπεύθυνα τον ελληνικό τουρισμό, καθώς από την υλοποίηση του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού» θα ωφεληθεί το σύνολο του τουριστικού τομέα και όλων των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων και οργανισμών», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γ. Δρακόπουλος.


Αποκλειστικός Συνεργάτης Επικοινωνίας για την υλοποίηση της καμπάνιας με pro-bono συνεισφορά σε αυτή είναι ο Όμιλος PRC Group - The Management House. «Ο Όμιλος PRC Group είναι παρών, για να στηρίξει με τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τεχνογνωσία των στελεχών του, τη σημαντική αυτή θεσμική προσπάθεια του ΣΕΤΕ. Στην εποχή κρίσης που διανύουμε, είναι καθήκον όλων μας να αναδείξουμε νέες πρωτοβουλίες που μπορούν να δημιουργήσουν μια δυναμική προοπτική για τη χώρα μας στους τομείς όπου ήδη κατέχει ένα υπαρκτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Δ. Μαύρος. Η καμπάνια ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υλοποίηση του έργου υποστηρίζεται ήδη από τους partners του ΣΕΤΕ, Aegean Airlines και Eurobank.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ