2012-09-06 05:08:33
Φωτογραφία για Ρούνεϊ: «Πήρα 3 κιλά στις διακοπές»
Τα κιλά των διακοπών φαίνεται πως δεν απασχολούν μόνο τις γυναίκες οι οποίες πασχίζουν για ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά και τον Γουέιν Ρούνεϊ. Μιλώντας στην “Daily Mirror”, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι πήρε 3 κιλά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, γεγονός το οποίο όπως τόνισε τον σόκαρε.

«Πήρα μερικά κιλά στις διακοπές. Ακόμα κι αν δεν προπονηθώ για μία εβδομάδα, θα πάρω 1-2 κιλά, όμως όταν επέστρεψα στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον, σοκαρίστηκα. Οι κλίμακες στο γυμναστήριο της ομάδας έδειξαν ότι πήρα περισσότερα κιλά απ’ ότι περίμενα. 7 κιλά!

Τότε, θυμήθηκα ότι ήπια μερικά ποτά στις διακοπές. Είμαι...γεματούλης, δεν είμαι σαν τον Ράϊαν Γκιγκς, ο οποίος είναι όλο κόκαλα και μυς. Ως επιθετικός, θα πρέπει να δουλεύω σκληρά συνέχεια. Πρέπει να είμαι γρήγορος, το οποίο σημαίνει ότι η φυσική μου κατάσταση θα πρέπει να είναι σωστή για να παίξω καλά. Αλλιώς θα φανεί.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι ο Ρούνεϊ θα πρέπει να προσέχει τον εαυτό του όμως υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του στο πως αντιμετωπίζει την φυσική του κατάσταση.

«Ο Γουέιν δεν είναι Ράιαν Γκιγκς. Ο Ράιαν δεν πήρε ούτε ένα κιλό σε ολόκληρη τη ζωή του. Ο Γουέιν είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρειάζεται ματς».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλαγή σχεδίων για τον Ομπάμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλαγή σχεδίων για τον Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ