2012-09-04 16:36:03
Φωτογραφία για Ξεσήκωσε το κοινό ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς [video]
του Γιομελάκη Δημήτρη

Ένα μουσικό ταξίδι στα Βαλκάνια με οδηγό τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς είχαν την ευκαιρία να απολαύουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο δημοτικό Θέατρο της Νεάπολης.

O καταξιωμένος Σέρβος συνθέτης που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας, μαζί με την μπάντα του «Για Γάμους και Κηδείες» μας απέδειξε σε ένα ακόμη live πως η μουσική και η τέχνη δεν γνωρίζουν σύνορα.

Με επίκεντρο τα χάλκινα, μουσικές και τραγούδια σε έντονους βαλκανικούς ρυθμούς... ο Bregovic ντυμένος στα άσπρα ως είθισται, διασκέδασε και δεν άργησε να ξεσηκώσει όπως μόνο αυτός ξέρει, τον κόσμο που γέμισε το θέατρο.

Στις αποσκευές του σε αυτό το μουσικό ραντεβού, παλιές αγαπημένες επιτυχίες (Kalasnjikov, Mesecina, In the Death Car, Get the Money, Ederlezi) αλλά και κομμάτια από την καινούργια δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Champagne for Gypsies”, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μια δουλειά με μεγάλες διεθνείς συνεργασίες όπως οι Gipsy Kings, οι Gogol Bordello, Florin Salam, Stephan Eicher.

Η ζωντανή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ''Βαλκανικής πλατείας 2012'' που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης – Συκεών.
redalert.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ