2012-09-04 15:16:16
Φωτογραφία για Νίκη διπλής αξίας
Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από τους ομίλους του Europa League ο Σωκράτης Φυτανίδης, τονίζοντας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πως η ήττα από τη Νιούκαστκλ τους πείσμωσε, κάτι που έδειξαν στη χθεσινή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0). Ακόμη, ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, ενώ συμπλήρωσε πως μπορούν να επαναλάβουν την περσινή πορεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Η θέληση για νίκη σε φέρνει σε θέσεις που μπορεί να μην πατήσεις σε πολλά 90λέπτά. Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική, γιατί ήρθε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την ψυχολογία, ήταν νίκη διπλής αξίας και σημασίας».

Για τον αποκλεισμό από τη Νιούκαστλ:

«Αποκλειστήκαμε άδικα από το Europa League. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε την υπεροχή, δεν φοβηθήκαμε και δείξαμε ότι μπορούσαμε τη νίκη. Ίσως αν ήμασταν πιο τυχεροί και παίρναμε τα σφυρίγματα, ίσως να ήμασταν στους ομίλους του Champions League. Τώρα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο αποκλεισμός δεν μας έριξε, αντιθέτως μας ανέβασε τη ψυχολογία. Αυτό φάνηκε και από την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την παρουσία του κόσμου».


Για τον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε ένα δρόμο μέσω του οποίου σκοπό έχει να διακριθεί. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά, δουλειά που σπανίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει εγκαταστάσεις, μια πολύ σοβαρή διοίκηση και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι ίδιες και στις χαρές και στις λύπες».

Για τις διαφορές από την περσινή σεζόν:

«Υπάρχουν διαφορές από την περσινή σεζόν. Πρέπει να παίξουμε ακόμη πολλά παιχνίδια για να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία».

Για τους στόχους του:

«Να δίνω καλύτερο μου εαυτό, τα όνειρα ενός ποδοσφαιριστή δεν τελειώνουν σε καμία ηλικία. Τώρα είμαι πιο ώριμος από ποτέ, μέσα από τη σκληρή δουλειά θέλω να έχω σταθερή παρουσία και να βοηθάω την ομάδα μου».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ