2012-09-04 13:23:19
Φωτογραφία για Δεν έχει βάθος στο ρόστερ ο ΠΑΟΚ
Για την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο αγωνιστικά, αλλά και ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει υπομονή με τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του. Επισήμανε πάντως πώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει βάθος στο ρόστερ του για να αντικαταστήσει παίκτες όπως ο Γκαρσία

«Κάναμε το 2 στα 2 μετά την Κέρκυρα κερδίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο και συνεχίζουμε . Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο με τον Μπάγιεβιτς Διαθέτουμε μία συμπαγή ομάδα και έχουμε μία αποτελεσματικότητα επιθετικά» τόνισε αρχικά για την χθεσινή νίκη του Ατρομήτου ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ΠΑΕ.

Για τις σχέσεις του με τον πρώτην προπονητή της ομάδας του και νυν του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη είπε: «Κρατάμε καλές σχέσεις με τον Δώνη, χθες συναντηθήκαμε, χαιρετηθήκαμε, αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας κοίταξε την ομάδα του. Ο Δώνης έχει ποιότητα σαν άνθρωπος, ο κόσμος του Ατρομήτου το αναγνωρίζει και για αυτό τον χειροκρότησε χθες».


Ενώ για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Δικέφαλος τόνισε: «Μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις, πρέπει να πρωταγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, δεν μπορούμε να απαιτούμε πολλά από μία ομάδα καινούργια που δεν έχει το βάθος στο ρόστερ για να αντικαταστήσει παίκτες όπως ο Γκαρσία που έλειπε χθες. Ο προπονητής θέλει πίστωση χρόνου, αυτό κάναμε και στον Ατρόμητο όταν είχε πρωτοέρθει ο Δώνης. Η ομάδα είναι και σε μία φάση εξυγίανσης, όταν θα μπορέσει να εξυγιανθεί οικονομικά, τότε θα μπορέσει να εμπλουτιστεί το ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ έχει "βαριά" φανέλα και πάντα θα πρωταγωνιστεί. Εξάλλου και ο Ατρόμητος που βλέπετε είναι μία ομάδα που δουλεύεται τα τρία τελευταία χρόνια. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά».

Όσον αφορά την εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Ατρομήτου υπογράμμισε: «Ευχής έργον να βρίσκονται άνθρωποι να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο εν μέσω οικονομικής κρίσης. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον».

Τέλος σχολίασε και την μέχρι τώρα έκβαση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Το φετινό πρωτάθλημα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων των ομάδων. Από εκεί και πέρα λίγο πολύ ξέρουμε τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πιστεύω ότι θα φτάσουν μέχρι και τα πλέι-οφ. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ