2012-09-04 10:30:08
Φωτογραφία για Η άγρια νύχτα του Χάρι στην «πόλη της αμαρτίας»
Πάνω που το σκάνδαλο με τα αχαλίνωτα πάρτι του γυμνού πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας άρχισε να κοπάζει και το Μπάκιγχαμ ήλπιζε ότι θα λάμβανε οριστικά τέλος με τη χθεσινή του ομιλία σε φιλανθρωπική οργάνωση, νέο πονοκέφαλο στο παλάτι προκάλεσαν οι αποκαλύψεις μιας ξανθιάς καλλονής που ισχυρίζεται ότι... κι εκείνη γλέντησε με τον πρίγκιπα την επίμαχη νύχτα!

«Οταν έφτασα στο πάρτι ο πρίγκιπας ήταν ήδη γυμνός, εκστασιασμένος και έκανε ότι έπαιζε κιθάρα με μια στέκα μπιλιάρδου», δήλωσε στο περιοδικό People η 32χρονη Κάρι Ράιτσερτ, ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής. «Οταν γνωριστήκαμε, με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιό του, μακριά από τους άλλους. Τότε μου έβγαλε το φόρεμά μου και έμεινα με το εσώρουχο που φορούσα από κάτω, ενώ εκείνος ήταν γυμνός», αποκάλυψε η Ράιτσερτ και συνέχισε να αφηγείται όσα συνέβησαν στη σουίτα των 6.500 ευρώ τη βραδιά: «Μιλήσαμε για λίγο για την καταγωγή μου από τη Βρετανία και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Φιλιόμασταν για 15 με 20 λεπτά. Είμαι σίγουρη ότι στο μεταξύ κάποιος μπήκε μέσα, καθώς συνεχώς μπαινόβγαινε κόσμος στο δωμάτιό του».


Φωτογραφίες που απεικόνιζαν γυμνό μια νύχτα στο Λας Βέγκας τον πρίγκιπα Χάρι, τον 27χρονο «άσωτο υιό» της βασιλικής οικογένειας που έχει μια φυσική ροπή προς τα σκάνδαλα, κυκλοφόρησαν πριν από δύο εβδομάδες και προκάλεσαν σάλο στη Βρετανία, ενώ χιλιάδες Βρετανοί χρήστες του Facebook έσπευσαν να τον υπερασπιστούν ανεβάζοντας δικές τους γυμνές φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Η 32χρονη αισθητικός, η οποία δηλώνει στον λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο «εθισμένη στο pole dancing» (χορός σε στύλο), εξομολογήθηκε ότι εκείνη τη βραδιά ο Χάρι ήταν «ένας τζέντλεμαν, παρόλο που ήταν εντελώς λιώμα». Ισχυρίστηκε ότι ...κάλεσε εκείνη και άλλες εννέα κοπέλες στη σουίτα του στο Wynn Hotel, όπου διέμενε, σχολίασε η ίδια: «Εννοείται πως δεν θα έχανα την ευκαιρία να κάνω πάρτι με τον πρίγκιπα». Διευκρίνισε πάντως ότι τα φιλιά που αντάλλαξαν ήταν διασκεδαστικά και όχι ρομαντικής φύσης και ότι, παρόλο που πολλοί ήταν γυμνοί στη VIP σουίτα, το πάρτι δεν εξελίχθηκε σε όργιο. Ακόμα αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή ο πρίγκιπας, γυμνός όπως ήταν, κόλλησε το κορμί του στο τεράστιο παράθυρο της σουίτας του με θέα την «πόλη της αμαρτίας» και φώναξε: «Κοίταξέ με, Βέγκας!».

Εν τω μεταξύ χθες ο Χάρι επρόκειτο να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου. Πηγή της Daily Mail ανέφερε ότι ήταν πολύ αγχωμένος για την ομιλία που θα εκφωνούσε σε εκδήλωση της οργάνωσης για άρρωστα παιδιά WellChild στο Λονδίνο, την οποία υποστηρίζει από το 1997.

Εξω φρενών ο πρίγκιπας...

«Εντελώς αναληθείς» χαρακτήρισε βασιλική πηγή τους ισχυρισμούς της 32χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τη Mirror. «Ο Χάρι είναι έξω φρενών με τους ισχυρισμούς και θέλει να γίνει γνωστό ότι είναι ψευδείς. Λέει ότι η κοπέλα δεν ήταν εκεί το βράδυ του πάρτι», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Το παλάτι είναι προετοιμασμένο για τέτοιους ισχυρισμούς. Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι βγαίνουν άνθρωποι και λένε ότι βρέθηκαν στη σουίτα του Χάρι».
ethnos
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ