2012-09-04 04:08:03
Φωτογραφία για Επαγγελματική στέγη με την ώρα
Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η μίσθωση επαγγελματικών χώρων με την ώρα, προσελκύοντας εταιρείες που αναζητούν οικονομικές λύσεις για τη στέγασή τους.

Ξεκινώντας από τα 49 ευρώ το μήνα, εταιρείες που μισθώνουν επιπλωμένους επαγγελματικούς χώρους για όσο χρόνο το ζητήσει ο πελάτης, προσφέρουν παράλληλα υπηρεσίες κύρους, όπως γραμματειακή υποστήριξη, αίθουσα συνεδριάσεων, ακόμα και τηλεφωνική γραμμή με το εταιρικό σήμα του πελάτη.

Το πακέτο των υπηρεσιών φαντάζει ιδανικό για επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που αποφεύγουν τα έξοδα που απαιτούνται για μόνιμη στέγη. Την λύση της προσωρινής στέγης επιλέγουν κυρίως νεοσύστατες, αλλά και ξένες εταιρείες που έρχονται για να «βολιδοσκοπήσουν» την αγορά της Ελλάδας.

Τελευταία, η οικονομική κρίση διεύρυνε το πελατολόγιο....Ακόμα και εταιρείες που επί χρόνια μισθώναν επαγγελματικά κτίρια για την επαγγελματική τους στέγη, στρέφονται τώρα στην λύση της μίσθωσης με την ώρα και την ίδια στιγμή εγκαταλείπουν ολόκληρα κτίρια, διατηρώντας συνεργασία με το προσωπικό τους, που πλέον εργάζεται από το σπίτι του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ