2012-09-04 01:54:02
Φωτογραφία για Φορολογικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Κέρκυρα και Παξούς κατά το τελευταίο τριήμερο (από 31.08 έως 02.09), από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους συνολικά σε 57 καταστήματα.

-Στην Κέρκυρα διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 39 καταστήματα, σε 10 από τα οποία διαπιστώθηκαν παραβάσεις του «Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων», αλλά και της νομοθεσίας που αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης. Επίσης, σε 8 περιπτώσεις καταστημάτων σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες γιατί όπως προέκυψε στερούνταν αδείας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος.

-Στους Παξούς διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 18 καταστήματα, σε 3 από τα οποία διαπιστώθηκαν επίσης παραβάσεις του «Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων» και της νομοθεσίας που αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης. Επιπλέον, σε δύο περιπτώσεις καταστημάτων σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες γιατί όπως προέκυψε στερούνταν αδείας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ