2012-09-03 23:54:02
Φωτογραφία για «ΣΤΟ ΠΑΛΙΣΙΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ»
Το βράδυ της Δευτέρας και μετά την αρνητική τροπή στο θέμα Ντελ Πιέρο, από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως λανθασμένα το θέμα πήρε έκταση καθώς απλά βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Ιταλού σούπερ σταρ!

Στην υπόθεση Ντελ Πιέρο υπήρξαν κάποιες κουβέντες περισσότερο στο πλαίσιο της βολιδοσκόπησης και αυτό ήταν όλο, όπως διευκρίνιζαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι. Στον Ολυμπιακό μάλιστα θεωρούσαν ότι κακώς πήρε τέτοια έκταση το θέμα καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Επιπροσθέτως τονίστηκε ότι οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Ντρίσα Ντιακιτέ.

Πιο αναλυτικά σχολίαστηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας ότι «στην υπόθεση Ντελ Πιέρο υπήρξαν κάποιες κουβέντες περισσότερο στο πλαίσιο της βολιδοσκόπησης και αυτό είναι όλο. Κακώς πήρε τέτοια έκταση το θέμα όλη την μέρα.

Δεν κάνει σε κανέναν καλό να ανακοινώνονται παίκτες απο τα ραδιόφωνα χωρίς πρώτα να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο απο τον σύλλογο. Αυτές τις ημέρες, όλους στον Ολυμπιακό μας δίδαξαν πολλά... Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Ντρίσα Ντιακιτέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ