2012-09-03 19:34:49
Φωτογραφία για ΕΙΠΕ ΤΟ «ΝΑΙ» Ο ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ!
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είπε το... «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr".

Όπως αναφέρει το δημσοίευμα ο Ιταλός σούπερ σταρ έκανε... πίσω στις προχωρημένες επαφές που είχε με τη Σίδνεϊ FC, αμέσως μόλις ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το ενδιαφέρον του. Η πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας κάλυπτε και τις οικονομικές απαιτήσεις, αλλά και τις φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Στις συζητήσεις των δύο πλευρών που έχουν ξεκινήσει από το πρωί, ο Ιταλός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει ήδη πει το πρώτο ναι και πλέον φαίνεται ότι είναι καθαρά διαδικαστικά τα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν για να επέλθει και η ανακοίνωση, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτη εξέλιξη.

Eίναι πλέον σαφές ότι στο... και πέντε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην ευρωπαϊκή μεταγραφική αγορά, πραγματοποιώντας μια μεταγραφή φέρνοοπαδώνφίλων της στρογγυλής θεάς σε ολόκληρο τον κόσμο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ