2012-09-03 16:49:44
Φωτογραφία για ΑΡΓΗΣΕ ΓΙΑ... ΜΠΑΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για την απόκτηση του Μίλαν Μπάρος κινήθηκε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Η απάντηση ωστόσο ήταν αρνητική και αποστομωτική με τον εκπρόσωπο του παίκτη να απαντά στους «ερυθρόλευκους»: «Αργά το θυμηθήκατε…».

Η κίνηση για τον Τσέχο επιθετικό, έγινε κυριολεκτικά την ύστατη ώρα, με τον Ολυμπιακό να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, την Παρασκευή (31/8) τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Γαλατάσαραϊ δεν μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Πάβελ Πάσκα εκπρόσωπος του παίκτη, εξήγησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι η μεταγραφή δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με το χρόνο να πιέζει. Μάλιστα οι Τούρκοι προχωρούν ακόμα περισσότερο το θέμα δίνοντας στη δημοσιότητα και στοιχεία αναφορικά με την ώρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προσέγγισαν εκείνους της Γαλατά.

Παρασκευή (31/8) 4:45μ.μ, χτυπάει το τηλέφωνο του Πάσκα και είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λέγοντας του: «Θέλουμε τον Μπάρος», με τον εκπρόσωπο του παίκτη να απαντά: «Είναι αδύνατο να φτάσουμε σε συμφωνία μέχρι τα μεσάνυχτα».


Έτσι λοιπόν και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ένα ακόμα deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γαλατά ήταν προ των πυλών, έπειτα από εκείνα των Ριέρα και Καζίμ Ρίτσαρντς.

Πλέον, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μπάρος να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρωσία. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση μέχρι και την 6η Σεπτεμβρίου τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στη Ρωσία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ