2012-09-02 14:30:06
Φωτογραφία για Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφήνοντας εκτός τους Λαζάρ, Ετο, Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

 

Σημαντικές απουσίες έχει ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στοΠεριστέρι που θα διεξαχθεί την Δευτέρα. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στονΛαζάρ που έχει εθνικές υποχρεώσεις και στους τραυματίες Ετο, Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του και αναμένεται να ξεκινήσει με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου, με τονΓλύκο κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα είναι οΑποστολόπουλος και αριστερό ο Λίνο, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Βιβιάνμε τον Κατσικά. Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Κάτσεμε τον Φωτάκη και στις πτέρυγες θα κινούνται ο Λόρενς δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά. Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Αθανασιάδης και πίσω του ο Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκας, Γιάννου, Αθανασιάδης.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ