2012-08-31 15:56:46
Φωτογραφία για ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αρέσκεται να δίνει μεγάλη βαρύτητα στη φροντ λάιν, κάτι που φαίνεται από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Σε αυτό το διάστημα των προπονήσεων το βάρος πέφτει βέβεαι στον τομέα της φυσικής κατάστασης, με το γυμναστή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ Ανδρέα Γκατζούλη να είναι εκείνος που έχει το γενικό πρόσταγμα, αλλά σταδιακά έχει αρχίσει να παίρνει το δικό της μερίδιο και η τακτική. Ο 47χρονος τεχνικός, μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει μέρος των σκέψεών του, δίνοντας έμφαση στο επιθετικό κομμάτι από τους ψηλούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνήθιζε να παίρνει σκοράρισμα στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε (Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Πανιώνιος) από τους ψηλούς κι αυτό θέλει να συνεχιστεί στον Ολυμπιακό. Έτσι έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει με τους Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσεϊ και Δημήτρη Μαυροειδή σε plays που αφορούν κίνηση με πλάτη στο καλάθι.

Ο 47χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα επιχειρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τακτική στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, αν και παράλληλα είναι διατεθειμένος να διατηρήσει ανέπαφα και κάποια περσινά στοιχεία, που έκαναν τη διαφορά για τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ