2012-08-31 13:10:06
Φωτογραφία για Η adidas ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ 3 ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Η adidas παρουσιάζει τις Επίσημες Μπάλες των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Super Cup, για τη σεζόν 2012/13.

Αναλυτικά:

Finale 12 – Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Champion League 2012/13

Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League, Finale 12, που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2012/13, έχει εξωτερική επένδυση ειδικά κατασκευασμένη για καλύτερο έλεγχο της μπάλας, όταν αυτή προσκρούει στο πόδι του ποδοσφαιριστή.

Στο σχεδιασμό της κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά αστέρια του UEFA Champions League, ενώ στο εσωτερικό των αστεριών απεικονίζεται ένας πίνακας τακτικής με τις κινήσεις των παικτών στο γήπεδο, καθώς και οι γεωγραφικές τοποθεσίες της Ευρώπης που συνδέονται μεταξύ τους μέσω της διοργάνωσης. Τα αστέρια που βρίσκονται στην κορυφή και στη βάση της μπάλας περιέχουν τις συντεταγμένες της ελβετικής Nyon και της γερμανικής πόλης Herzogenaurach, εδρών της UEFA και της adidas αντίστοιχα.


Παράλληλα αυτή τη σεζόν, η adidas θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους να συμμετέχουν ενεργά στο UEFA Champions League, με μια καμπάνια που θα τους παροτρύνει να αναρωτηθούν «Είμαι παίκτης επιπέδου UEFA Champions League;». Για πρώτη φορά και οι τρεις σειρές ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas (Predator, adiPure και f50) υποστηρίζουν την πλατφόρμα miCoach, επιτρέποντας στους παίκτες να καταγράφουν και να αναλύουν τα στατιστικά δεδομένα της απόδοσής τους κατά τη διάρκεια των αγώνων και να τα κάνουν share στο Facebook.

Η ενέργεια που θα διαρκέσει όλη τη σεζόν, υποστηρίζεται από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Jose Mourinho, και τρεις καταξιωμένους παγκοσμίως παίκτες, τους Leo Messi και Xavi της Μπαρτσελόνα και τον Bastian Schweinsteiger της Μπάγερν Μονάχου.

Κλειδί της καμπάνιας είναι ένα προπονητικό πλάνο του miCoach, σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει στους φιλάθλους να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους απέναντι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια διαφόρων φάσεων της διοργάνωσης, από τους πρώτους αγώνες έως τον τελικό.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προπονητικά προγράμματα μέσω του site www.micoach.com/uclgroup, καθώς και από τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball και το λογαριασμό @adidasfootball στο Twitter.

Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Europa League

Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Europa League για τη σεζόν 2012/13 διαθέτει την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Tango 12 του UEFA EURO 2012. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της συνδυάζει τα χαρακτηριστικά χρώματα του UEFA Europa League (κόκκινο και κίτρινο), με μια στιλιστική απόδοση του τροπαίου της διοργάνωσης.

Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Super Cup

Στις 31 Αυγούστου, η νικήτρια του UEFA Champions League, Τσέλσι, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του UEFA Europa League 2011/12, Ατλέτικο Μαδρίτης, για το UEFA Super Cup 2012 στο Μονακό. Η Επίσημη Μπάλα του αγώνα διαθέτει τεχνολογίες ίδιες με αυτές της Tango 12, ενώ ο σχεδιασμός της βασίζεται στο λογότυπο της διοργάνωσης, καθώς και στα χρώματα των δύο ομάδων, το μπλε και το κόκκινο.

Οι Επίσημες Μπάλες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League είναι διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της adidas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα news.adidas.com/GR, τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball στο Facebook και το λογαριασμό @adidasGR στο Twitter.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ