2012-08-31 09:31:04
Φωτογραφία για Παίρνει «δεκάρι» και επιθετικό
Μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Τριφύλλι αποφάσισαν την περαιτέρω ενίσχυση της αγωνιστικού τμήματος με την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός επιθετικού.

Οι «πράσινοι» συζήτησαν και συμφώνησαν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα διπλή, έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην επίθεση. Όπως προέκυψε στην έκτακτη σύσκεψη, και μετά τα όσα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που εξέφρασε τον προβληματισμό του, η ομάδα χρειάζεται έναν δημιουργικό μέσο και έναν επιθετικό που θα προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά στην επιθετική γραμμή.

Ασφαλώς δεν γίνονται όλα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ωστόσο έχοντας εξασφαλίσει κάποια χρήματα από την είσοδο τους ομίλους του Europa League, αλλά και από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου (συνολικά 4 εκ. ευρώ), στον Παναθηναϊκό θα ψάξουν για να βρουν τις καταλληλότερες λύσεις από εκείνους τους παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Εκείνους δηλαδή που ακόμη δεν έχουν βρει ομάδα.

Ονόματα φυσικά δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, ωστόσο οι «πράσινοι» σκοπεύουν να κινηθούν με ταχύτητα και μέσα από τις λίστες των ελεύθερων παικτών που έχουν προταθεί, εκμεταλλευόμενοι το «παράθυρο» των επόμενων 16 ημερών, και αν καταφέρουν να το κάνουν μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες ίσως να προλάβουν να δηλώσουν τα νέα τους αποκτήματα για το Europa League, αν και πρωταρχικός στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ