2012-08-30 21:49:04
Φωτογραφία για ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ
Αισιόδοξος ότι μπορεί η Σάλκε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση αν παρουσιαστεί όπως πρέπει και αφού επωφεληθεί την έδρα της, εμφανίστηκε ο Βασίλης Πλιάτσικας σε δηλώσεις του στη Nova.

Ο Έλληνας μέσος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Άρσεναλ για την κατάκτηση της μίας από τις δύο θέσεις, λόγω ονόματος, ωστόσο δεν χρίζει κάποιον ως το απόλυτο φαβορί.

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που θα βρεθούμε απέναντι σε μια ελληνική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι η Σάλκε μπορεί να βρίσκεται στις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση και στους «16» και είμαι αρκετά αισιόδοξος».

«Σίγουρα, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Όλα τα ματς θα είναι δύσκολα και στις λεπτομέρειες θα κριθεί η πρόκριση για τις δύο ομάδες στον επόμενο γύρο. Όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν πολύ δυνατές, ακόμα και η Μονπελιέ που αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει δυνατότητες να πετύχει την πρόκριση, καθώς είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας και προέρχεται από μια καλή ευρωπαϊκή σχολή. Πιθανώς η Άρσεναλ λόγω ονόματος να έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως οι πιθανότητες είναι αρκετά μοιρασμένες».

«Για να μπορέσεις να περάσεις και να κάνεις κάτι σημαντικό, θα πρέπει να επωφεληθείς τη δύναμη της έδρας σου. Και ο Ολυμπιακός, αλλά και εμείς έχουμε πολύ… θερμό κοινό και θα παλέψουμε για την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ