2012-08-30 20:04:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ
Ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του τη γερμανική Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ 2012-2013, όπου ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός μετά και την παραμονή του στην ομάδα θα «κοντραριστεί» για πρώτη φορά με τον Θρύλο

«Αστέρια» της ομάδας είναι δεδομένα ο Έλληνας αμυντικός και ο Ολλανδός επιθετικός Κλας Γιαν Χούντελαρ. Εξίσου σημαντικοί παίκτες οι Χουράδο, Μέλτσεντερ, Φαρφάν, και Ντράξλερ, όπως και ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Την περασμένη σεζόν η Σάλκε τερμάτισε στη τρίτη θέση της «Bundesliga», κερδίζοντας την απευθείας πρόκρισή της στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει στη διάθεση του τον Κλας Γιαν Χούντελαρ, ο οποίος είχε βγει τη σεζόν 2011-2012 πρώτος σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα και με τον Τζέφερσον Φαρφάν είναι τα βασικά του "όπλα".

Νέοι στην ομάδα είναι οι Τρανκίλο Μπαρνέτα (Λεβερκούζεν) και Ρόμαν Νόιστερντερ (Γλάντμπαχ), αλλά οι Γερμανοί φαίνεται ότι θα ενισχυθούν σημαντικά με το δανεισμό του Ιμπραΐμ Αφελάι από τη Μπαρτσελόνα για τον επόμενο χρόνο που είναι στα σκαριά.


Όσον αφορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα βρει την παλιά του ομάδα στο... δρόμο της πρόκρισης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και... πλάι του θα έχει ένα εξίσου έμπειρο αμυντικό, με ευρωπαϊκές παραστάσεις, όπως είναι ο Κριστόφ Μετσέλντερ.

Το ρόστερ της Σάλκε:

Τερματοφύλακες: Φάχρμαν, Χίλντεμπραντ, Ούνερστολ

Αμυντικοί: Παπαδόπουλος, Μέτσελντερ, Ματίπ, Κολάσινατς, Εσκουντέρο, Φουτς, Ουτσίντα

Μέσοι: Χόγκερ, Τζόουνς, Μόριτζ, Νέουσταλντερ, Χόλντιμπι, Μπαρνέτα, Ντράξλερ, Πλιάτσικας

Επιθετικοί: Χούντελααρ, Τσινέντου, Φαρφάν, Μαρικά, Εντού
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ