2012-08-30 19:45:05
Φωτογραφία για Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χίλτον Άρμστρονγκ
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χίλτον Άρμστρονγκ ο οποίος δέχτηκε την πρόταση των "πράσινων" κι έσπευσε να ανακοινώσει τη μεταγραφή του μέσω Twitter

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ δεν κράτησε σε... αγωνία άλλο τον Παναθηναϊκό και απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του είχαν κάνει οι "πράσινοι".

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άρμστρονγκ, ενημερώνοντας τους απανταχού φίλους του, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Καλημέρα σε όλους... Θα ήθελα απλά να μοιραστώ μερικά υπέροχα νέα μαζί σας. Θα παίξω για τον Παναθηναϊκό, μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρμστρονγκ προπονήθηκε και με τους Νετς τις προηγούμενες ημέρες αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ωστόσο αποφάσισε πως το καλύτερο γι' αυτόν θα ήταν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος Αμερικανός θα είναι ο παρτενέρ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην ρακέτα του τριφυλλιού και πρόκειται για ένα ελαφρύ 5άρι με αθλητικά προσόντα που μπορεί να παίξει το ίδιο αποτελεσματικά σε άμυνα κι επίθεση.

Ο πρώην άσος της Βιλερμπάν αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, που θα τον ανακοινώσει σύντομα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ