2012-08-30 17:17:32
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ (ΕΚ ΝΕΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΝΕ ΑΝ...
Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του αντι - Μιραλάς είναι ο Κουαρέσμα, αλλά με τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωσή του, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει μια πιθανότητα ο Ολυμπιακός να ξαναστραφεί στην περίπτωση του Νενέ, αν τελικά ναυαγήσει του Κουαρέσμα και μάλιστα, όπως ενημερώθηκαν οι ερυθρόλευκοι, η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει τον παίκτη και έκανε πρόταση για δανεισμό και στην Ρόμα!

Έτσι οι νταμπλούχοι Ελλάδας σκέφτονται να κάνουν κάποια τελευταία προσπάθεια για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν επιβεβαιώνει ότι μιλάει με την Παρί για τον Νενέ, αλλά σίγουρα είναι παίκτης που θα ενδιέφερε σοβαρά αν υπήρχαν προϋποθέσεις να γίνει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Επίσης δεν επιβεβαιώνει όσα γράφουν στην Γερμανία ότι έκανε πρόταση στην Χοφενχάιμ για να πάρει τον διεθνή Ολλανδό Ράιαν Μπάμπελ Από τον Ολυμπιακό αυτό που λένε ότι είναι ότι έχουν δεχθεί πλήθος προτάσεων (Λεγεάρ, Γιοβάνοβιτς κλπ), ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό και ότι θέλουν να βρουν παίκτη που θα τους κάνει πραγματικά κι όχι να πάρουν κάποιον μόνο και μόνο για να πουν ότι αντικατέστησαν τον Μιραλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο καπνιστής!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο καπνιστής!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ