2012-08-30 14:07:04
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ... ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ!
Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία τελικής μεταγραφικής ενίσχυσης και οι ώρες είναι κρίσιμες για την επίτευξη των στόχων του.

Για τον Στίβεν Ενζονζί όλα δείχνουν πως... ναυαγεί αφού για τον παίκτη ενδιαφέρεται πλήθος ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και η Μπλάκμπερν ανέβασε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τις απαιτήσεις της και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια καθώς για την αγορά του παίκτη χρειαζόταν να δώσει πάνω από 5-6 εκ. ευρώ.

Η υπόθεση Ενζονζί δεν έχει χαλάσει οριστικά αλλά οι πιθανότητες είναι πια μηδαμινές παρότι με τον παίκτη ο Ολυμπιακός τα είχε βρει και τον περίμενε στην Ελλάδα.

Για τις μεγάλες βλέψεις στην ερυθρόλευκη επίθεση οι δυσκολίες παραμένουν επίσης μεγάλες. Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα δεν μπορεί να ξεμπλέξει με την Μπεσίκτας, αλλά ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, όπως και για τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί, Νενέ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του και περιμένει απόψε τις απαντήσεις για να προχωρήσει Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν πολλές. Από τον Μπεναγιούν που δεν έχει κλείσει ακόμη κάπου, μέχρι τον Γιοβάνοβιτς της Άντερλεχτ, αλλά και τους σταρ του Άγιαξ Σουλεϊμάνι και Εμπεσίλιο, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του Λεγεάρ παρότι παίζει σε θέση που ο Ολυμπιακός έχει λύσεις.

Αναμένεται επίσης η απόφαση για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει από τώρα στη μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα ή θα αφήσει τον Έλληνα μπακ στον Ατρόμητο και γι΄αυτή τη σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ