2012-08-30 11:52:05
Φωτογραφία για ΡΑΟΥΝΤ : ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ... ΓΕΥΣΗ ΜΙΡΑΛΑΣ
Ενθουσιασμένοι είναι όλοι στην Έβερτον από την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς, περιμένοντας από τον Βέλγο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να δείξει ακόμη περισσότερες από τις αρετές του στα επόμενα παιχνίδια.

Ο στενός συνεργάτης του Μόγιες, Στιβ Ράουντ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κλάση του Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας πως ο πρώην ερυθρόλευκος φορ έδειξε στο Αγγλικό κοινό απλά ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει, ενώ υπογράμμισε ότι η κούραση που εμφάνισε στο δεύτερο μέρος ήταν απόρροια του τραυματισμού του στο γόνατο που του στέρησε την φετινή προετοιμασία, επομένως θα πρέπει για ένα διάστημα οι οπαδοί της ομάδας να κάνουν υπομονή για να... δουν και τα υπόλοιπα.

«Ο Κέβιν μάς παρουσίασε ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει με την ταχύτητα, την κινητικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Απέδειξε γιατί ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ελλάδα. Γι’ αυτό τον πήραμε. Στο δεύτερο μέρος κουράστηκε πολύ, αλλά το περιμέναμε. Έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Δεν είναι ακόμη στην καλύτερη κατάσταση, αλλά σύντομα θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράουντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ