2012-08-30 07:37:51
Φωτογραφία για Super αφεντικό η Ρεάλ!
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο αμέσως επόμενο μεταξύ τους ραντεβού τίλου, εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν ξανά οι Μαδριλένοι με ανατροπή 2-1 κόντρα στην Μπάρτσα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά την Μπαρτσελόνα σε μεταξύ τους κόντρα, καθώς μετά την Primera Division πέρυσι, σήκωσε και το Supercopa αφού ανέτρεψε το 3-2 του «Καμπ Νόου» και με 2-1 κατέκτησε για 9η φορά τη διοργάνωση. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο -που πανηγύρισε τον τίτλο Νο20 στην καριέρα του- ξεκίνησε τον αγώνα πολύ εντυπωσιακά και παρότι για μεγάλο κομμάτι του ματς είχε το πόδι στο φρένο, κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει. Αυτή ήταν η μοναδική κούπα που έλλειπε από την ισπανική συλλογή του Special One, αφού έχει κατακτήσει και το Copa del Rey, ενώ συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Καταλανούς να μην σηκώνουν κούπα στο «Μπερναμπέου» από το 1968.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί ούτε ο Μουρίνιο
. Η Ρεάλ πίεσε την Μπαρτσελόνα και από νωρίς έδειξε μία άνεση στο να βγάζει φάσεις. Μόλις στο 7' ο Ιγουαΐν νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βαλδές, όμως στο 11' μετά από απομάκρυνση του Πέπε, ο Μασεράνο έκανε τσαφ και ο Αργεντινός δεν αστόχησε για το 1-0. Το γκολ έδωσε έξτρα ώθηση στους ήδη ορεξάτους Μερένγκες και στο 19' μετά από νέο γέμισμα από την άμυνα ήρθε και το δεύτερο. Ο Ρονάλντο τσίμπησε τη μπάλα με μαγικό τακουνάκι από τον Πικέ και παρότι καθυστέρησε και έφυγε πλάγια νίκησε τον Βαλδές για το 2-0 κάνοντας το πάρτι να ανάψει για τα καλά στο «Μπερναμπέου». Αυτό ήταν το 5 γκολ στα τελευταία 5 clasico για τον 27χρονο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ