2012-08-30 06:54:03
Φωτογραφία για Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για τον πρίγκιπα Χάρι
Πολύ ακριβά τις πληρώνει ο πρίγκιπας Χάρι τις διακοπές που έκανε, πριν από λίγες ημέρες, στο Λας Βέγκας. Μετά τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται γυμνός να παίζει μπιλιάρδο και να αγκαλιάζει μία γυμνή κοπέλα, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και βίντεο με τη γυμνή… δράση του.

«Υπάρχει βίντεο με τον Χάρι να κάνει πάρτι γυμνός με γυναίκες στο σωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Λας Βέγκας», ανέφερε πηγή στο «RadarOnline». «Έχουν γίνει κάποιες έρευνες, με πολλή διακριτικότητα, για να γίνει γνωστό πόσο σοβαρό είναι το βίντεο αυτό. Ένα κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα, θα μπορούσε να προκληθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει ποτέ τη βασιλική οικογένεια».

Μόνο μία βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα αφότου το παλάτι εξέδωσε προειδοποίηση στον Τύπο. Ωστόσο μέσω διαδικτύου «ταξίδεψαν» σε όλο τον κόσμο.

Ανώνυμες πηγές ανέφεραν τότε πως κάτι «γιγάντιο» συνέβη κατά τη διάρκεια του πάρτι, «πιο σημαντικό από το μπιλιάρδο χωρίς ρούχα».

«Το βίντεο δεν έχει κυκλοφορήσει, η ύπαρξή του παραμένει όσο γίνεται διακριτική», αναφέρει η πηγή στο «RadarOnline». «Πολλά συνέβησαν εκείνη τη νύχτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Με όλο το σούσουρο που έγινε με τις φωτογραφίες, οι άνθρωποι που έχουν το βίντεο ξέρουν πως μπορεί να αξίζει μία περιουσία».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ