2012-08-30 04:41:03
Φωτογραφία για Δεν εκδηλώθηκε αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Vueling
Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι επαλήθευσε πως στο αεροσκάφος της Vueling με 180 επιβαίνοντες που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σίπχολ δεν είχε εκδηλωθεί αεροπειρατεία, εξηγώντας παράλληλα ότι ο συναγερμός προκλήθηκε εξαιτίας του γεγονότος πως είχε χαθεί η επαφή ανάμεσα στον πιλότο του και τον πύργο ελέγχου, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP. Λίγη ώρα νωρίτερα, άνδρες της ολλανδικής αστυνομίας είχαν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για έρευνα.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τη σύγχυση προκάλεσε η απώλεια της επαφής ανάμεσα στον χειριστή και τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, διευκρίνισε το ANP επικαλούμενο την αστυνομία.

Εκπρόσωπος της Βουέλινγκ είχε ήδη διαψεύσει πως βρισκόταν σε εξέλιξη αεροπειρατεία κι ότι υπήρχαν όμηροι στο επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από την Μάλαγα.

Η στρατιωτική αστυνομία της Ολλανδίας και το υπουργείο Άμυνας είχαν ανακοινώσει ότι έσπευσαν μαχητικά για να συνοδεύσουν το αεροσκάφος της Βουέλινγκ και ότι είναι πιθανό στο αεροπλάνο να επιβαίνουν αεροπειρατές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ