2012-08-29 23:40:20
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΖΟΥΝΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή βρίσκεται ο πρώην λίμπερο του Ολυμπιακού, Παύλος Κουζούνης.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής ήταν οι μοναδικές ομάδες της Α1 Ανδρών που δεν είχαν κάνει την παραμικρή μεταγραφική κίνηση, αφού είχαν σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσουν.

Προβλήματα που σε αντίθεση με τους «πράσινους» που παραμένουν άλυτα, στους «κυανόλευκους» φαίνεται πως λύθηκαν και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο που μπορεί να χτυπήσει ακόμα και τετράδα και το οποίο θα έχει τρεις ξένους.

Στον Ηρακλή από θα κυνηγήσουν όποιον ελεύθερο παίκτη υπάρχει στην αγορά και ήδη βρίσκονται πολύ κοντά με τον Παύλο Κουζούνη. Ο πρώην λίμπερο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", έχει επαφές με τους ανθρώπους του «γηραιού» και η μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα πιθανή.

Το σίγουρο είναι πως ο Αντρέι Κράβαρικ που αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας ως ο νέος προπονητής, θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο κοιτώντας παίκτες που και να μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά και να μην έχουν υψηλό κασέ. Το θετικό για τον Ηρακλή είναι ότι φτιάχνουν ομάδα, κάτι που πριν λίγο διάστημα φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο, με τον Κουζούνη να είναι ο βασικός στόχος για την θέση του λίμπερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ