2012-08-29 23:23:28
Φωτογραφία για Τι λέει το Ζώδιο σου σήμερα Πέμπτη 30/8
ΚΡΙΟΣ

Είστε εν μέσω φίλων αλλά και ενδιαφερόντων που μπορεί να έχουν κάποια πρωτοτυπία. Ένα Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά δεν κάνει βήματα όπως εσείς θέλετε. Η κυριαρχία ενός Σκορπιού θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει άλλες προοπτικές και ευκαιρίες. Πάντως, αυτή την περίοδο είστε πολύ ευαίσθητοι και τα θέματα της οικογένειας τα λύνετε με τον πιο εύκολο τρόπο. Ο Αιγόκερως μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας βοηθάει αλλά και σας αναγνωρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σας έχουν πιάσει και οι τρέλες σας. Δεν είστε βέβαια συνηθισμένοι να ξεφεύγετε από τα δεδομένα σας αλλά καμιά φορά κάνετε και την επανάστασή σας. Η καριέρα σας και γενικά η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις και αναστατώσεις. Ο Λέων και ο Υδροχόος μπορεί να σας βάλουν φρένο στην αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Προσέξτε τα νεύρα σας και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Ο ανταγωνισμός δεν σας κάνει και πολύ καλό. Να προτιμήσετε τις φιλικές συνεργασίες. Ευκολία στα οικονομικά σας και τύχη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε περικυκλωμένοι από άτομα που μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα μαζί τους και να ασχοληθείτε στην καριέρα σας με πράγματα που σας εκφράζουν και σας κάνουν να νοιώθετε πιο πρωτότυποι αλλά και με ομαδικό πνεύμα. Μπορεί να αναβαθμίσετε τον χώρο σας και να τον κάνετε περισσότερο καλλιτεχνικό και δημιουργικό. Η ενέργεια ενός Σκορπιού έχει αρχίσει και σας πλησιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να χρειάζεται να έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο αλλά να σας δυσκολεύει ο τρόπος που συμπεριφέρεται, επειδή πιστεύετε ότι δεν σας δείχνει το ενδιαφέρον που εσείς θέλετε. Αν όμως αντιληφθείτε την δική του ενέργεια, τότε θα εξελιχθείτε περισσότερο γιατί θα ανοιχτείτε σε άλλο τρόπο επικοινωνίας. Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν και, αν έχετε αλισβερίσι με ένα συγγενικό πρόσωπο, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και με τα λόγια σας αλλά και με τις πράξεις γιατί μπορεί να σας παρεξηγήσει.

ΛΕΩΝ

Πηγαίνετε πιο εύκολα στην πλευρά των άλλων και αυτό σας κάνει πιο πολύ κοινωνικούς αλλά και συνεργατικούς. Ευτυχώς, η δημιουργική παρουσία ενός Υδροχόου θα σας δώσει το μήνυμα της αλλαγής. Ο Ερμής τον Λέοντα θα σας προσφέρει την άνεση να δημιουργήσετε αλλά και να κάνετε πράξεις τα σχέδιά σας και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δεδομένο ότι θα πέσουν πάνω σας άτομα που χρειάζονται υπηρεσία και προσφορά. Αυτό σας είναι εύκολο να το κάνετε γιατί είναι μέσα στην ψυχοσύνθεσή σας. Η φιλία είναι ένα κομμάτι που έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο για να τα καταφέρετε να σταματήσετε να κριτικάρετε και να αναλύετε συμπεριφορές. Απελευθερωθείτε από καλούπια που σας βάζουν σε στρες και δράστε πιο ελεύθερα. Η κρυφή επικοινωνία με ένα Λιοντάρι μπορεί να μην σας κάνει και τόσο καλό.

ΖΥΓΟΣ

Αντιλαμβάνεστε ότι σας είναι εύκολο να απελευθερωθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας μπλοκάρουν. Αν σταματήσετε και τις εξαρτήσεις, θα προχωρήσετε πιο γρήγορα. Ο Κρόνος κοντεύει σχεδόν να φύγει από το ζώδιό σας και δίνει τις τελευταίες του σοφές οδηγίες. Μην φοβηθείτε να ακολουθήστε τον δρόμο της πειθαρχίας και κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι προς το τέλος. Η καριέρα σας παρουσιάζει άνοδο γιατί έχετε βοήθεια και στήριξη ακόμα και από άτομα της οικογενείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης σας έχει βάλει και πάλι σε δράση. Σιγά σιγά όμως αλλάζετε και μπαίνετε και πάλι σε καταστάσεις που αφορούν τον εαυτό σας. Μπορείτε ευκολότερα να εκφράζεστε αλλά ένα κομμάτι αναρχίας που υπάρχει γύρω σας κάνει να μην νιώθετε καλά. Ευτυχώς, θα περάσει αυτή η αντίδραση προς όλους και όλα και θα ξαναβρείτε γρήγορα τη γαλήνη και την ηρεμία σας. Να θυμάστε ότι όλα είναι στο μυαλό σας γι' αυτό μην επαναλαμβάνετε τις εμμονές σας σαν να είναι κάτι το συνηθισμένο. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικά καλά, αφού παίρνετε πίσω αυτά που έχετε δώσει κατά εποχές, ιδιαίτερα από ένα Λιοντάρι το οποίο έχει κάνει μεγάλη στροφή υπέρ σας. Οι ευκαιρίες μέσω τρίτων σας δίνονται με ευκολία γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια καλή συνεργασία η οποία θα σας βγάλει από αδιέξοδο και θα σας δώσει μια ώθηση για καλύτερα οικονομικά αλλά και εξέλιξη. Είναι πάντως η περίοδος που χρειάζεται να είστε πολύ προγραμματισμένοι και μεθοδικοί γιατί και λίγο να αφαιρεθείτε θα χάσετε σημαντικό κομμάτι εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας προβληματίζουν πολλά και δεν ξέρετε από πού πρέπει να ξεκινήσετε. Στην ζωή σας υπάρχει ένας Δίδυμος που σας ταλαιπωρεί αλλά και σας εξελίσσει συγχρόνως. Χρειάζεται να πάτε περισσότερο με τα δικά του τα νερά για να καταλάβετε το στυλ του και τον τρόπο που σκέφτεται. Πάντως πρέπει να κινηθείτε δυναμικά σε κάποια θέματα καριέρας για να «επιπλεύσετε» και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα από έναν Κριό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στο φόρτε σας αλλά μπορεί να τα χαλάσετε στην επικοινωνία γιατί έχετε ακολουθήσει ένα μονοπάτι που μοιάζει μονόδρομος. Βγείτε έξω από εσάς για να δείτε ότι και οι άλλοι έχουν κοινά θέματα μαζί σας. Δεν είστε οι μόνοι που μερικές φορές δεν αναγνωρίζεται η αξία σας αλλά και δεν παίρνετε πίσω αυτά που έχετε δώσει. Για αυτό αποφασίστε να γίνετε λιγότερο δογματικοί και απόλυτοι. Η ζωή σας χαρίζεται πολλές φορές αλλά δεν παίρνετε τα δώρα σας γιατί έχετε βάλει κάποιους όρους που σας μπλοκάρουν. Ο Καρκίνος σας δίνει πολύ συναίσθημα. Αναγνωρίστε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε για λίγο την ησυχία σας. Αυτό πηγαίνει πολύ στην ψυχοσύνθεσή σας. Οι καταστάσεις σας επιβάλλουν να γίνετε πολύ ανοικτοί και επικοινωνιακοί γιατί σας παρουσιάζονται ευκαιρίες, κυρίως αν είστε σε επάγγελμα που έχει πωλήσεις και επικοινωνία. Ο Δίδυμος σας δείχνει ενδιαφέρον αλλά μην παραπονείστε ότι δεν είναι δίπλα σας, αφού και εσείς έχετε αποσυρθεί. Πολύ καλή περίοδος για συνεργασίες και επαγγελματικά ανοίγματα.

www.astrology.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ