2012-08-29 20:00:07
Φωτογραφία για ΚΑΜΕΝΙ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ
Ο Κάρλος Καμενί, ο οποίος ήταν υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πριν την απόκτηση του Ρόι Κάρολ, σύγκρινε τους ερυθρόλευκους με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερος από τους "πράσινους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμενί στην Κυπριακή ιστοσελίδα "Sportnetcy.com":

-Παρά το γεγονός ότι παίζατε μέσα σε μια δύσκολη έδρα, καταφέρατε να πάρετε την ισοπαλία και μαζί και την πρόκριση "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να μην έπαιξα αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την επιτυχία της Μάλαγα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, τον Παναθηναϊκό και πήραμε την πρόκριση".

Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

"Το μυστικό μας ήταν ότι πιστεύαμε στην πρόκριση, τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε. Με τις εμφανίσεις μας στα προκριματικά, αποδέιξαμε ότι ξαίζαμε να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".


-Η ομάδα σου αντιμετώπισε φέτος και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ποια ομάδα θεωρείς καλύτερη;

"Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ο αγώνας που δώσαμε ήταν φιλικός, αλλά και πάλι όλοι γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και τις μεγάλες δυνατότητες του. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που βγαίνει κάθε χρόνο πρωταθλητής και αυτό λέει πολλά".

-Μίλησες με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Θα ήθελες να τον αποφύγετε στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Το θέμα είναι τι θα μας φέρει η κλήρωση. Όποιον αντίπαλο και να μας φέρει η κλήρωση, εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Όλες οι ομάδες που παίζουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ καλές και δεν μπορείς να κάνεις επιλογες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να παλέψεις όλα τα παιχνίδια, όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοι σου".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ