2012-08-29 16:15:07
Φωτογραφία για ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ...
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρωταθλητής» και προέρχονται από τη Τουρκία, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φέρεται να έχει ταξιδέψει στη γειτονική χώρα, ώστε να διαπραγματευθεί την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Μπεσίκτας.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος της Μπεσίκτας αποτελεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον διακαή πόθο του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και των στενών του συνεργατών, ώστε να καλυφθεί το κενό του Κέβιν Μιραλάς.

Το γεγονός ότι η περίπτωση του 28χρονου χαφ - εξτρέμ της Μπεσίκτας παραμένει πολύ δύσκολη, φέρεται να έχει κινητοποιήσει τους πάντες στον Ολυμπιακό, που σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, άνθρωπος του Ολυμπιακού έχει ταξιδέψει στη Πόλη για να διαπραγματευθεί την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς, όπως αναφέρεται, έχει ταξιδέψει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει επωμιστεί να φέρει σε πέρας τη αποσοτλή του και να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Πορτογάλο! Ο Κουαρέσμα, άλλωστε είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην φετινή του προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ