2012-08-29 14:53:24
Φωτογραφία για Ναυτιλιακά νέα...
Αδυναμια προσεγγισης του ε/γ-ο/γ Διαγορας στους Λειψους Η Λιμενική Αρχή Λειψών ενημερώθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν.Π.11957 ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν θα προσέγγιζε το λιμάνι των Λειψών και θα συνέχιζε για Πάτμο. Επί του πλοίου δεν επέβαιναν επιβάτες με προορισμό τους Λειψούς ενώ στο λιμάνι ανέμεναν προς επιβίβαση οκτώ επιβάτες και δύο Ι.Χ. για το λιμάνι του Πειραιά.

---------------------------------------------------------------------------

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ FLYING DOLPHIN ATHΙNA ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του FLYING DOLPHIN ATHΙNA Ν.Π.9824 απογευματινές ώρες χθες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου του πλου από Πειραιά για Αίγινα – Αγκίστρι με 117 επιβάτες ότι παρουσίασε υψηλές θερμοκρασίες ύδατος και στις δύο κύριες μηχανές
. Στη συνέχεια το FLYING DOLPHIN ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ 5 Ν.Π.9884 και κατά την είσοδό του στο λιμάνι του Πειραιά έγινε εκκίνηση των κύριων μηχανών με ικανοποιητικά αποτελέσματα ώστε να απελευθερωθεί από το ρυμουλκό και να πλαγιοδετήσει αυτοδύναμα με τη δεξιά πλευρά στην προβλήτα. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα απαγορεύτηκε ο απόπλους του Υδροπτέρυγου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

--------------------------------------------------------------------------

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ MEGA JET ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ MEGA JET Ν.Π.11720, το οποίο εκτελούσε ταξίδι ολικής ναύλωσης από το λιμάνι της Θήρας με προορισμό το Ρέθυμνο, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν θα προσέγγιζε το λιμάνι του Ρεθύμνου αλλά επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Οι 750 επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

---------------------------------------------------------------------------

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ 29/8/2012

Η ΑΝΕΚ LINES - ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Ν.Ε. εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσμενών καιρικών

συνθηκών, το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ απέπλευσε από τον λιμένα του Ηρακλείου σήμερα Τετάρτη 29-8-2012 περί ώρα 12:10 και κατά συνέπεια το επόμενο δρομολόγιο προβλέπεται να εκτελεσθεί ως ακολούθως: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΑΝ.12:10) – ΣΗΤΕΙΑ (ΑΦ. 15:10 – ΑΝ.15:25) - ΚΑΣΣΟΣ (ΑΦ. 18:05 – ΑΝ. 18:15) – ΚΑΡΠΑΘΟΣ (ΑΦ.19:45 – ΑΝ.20:15) – ΧΑΛΚΗ (ΑΦ. 23:05- ΑΝ.23:15) – ΡΟΔΟΣ (ΑΦ. ΠΕΜΠΤΗ 30-08-2012 01:15).

Το επόμενο δρομολόγιο από Ρόδο για Πειραιά θα εκτελεστεί κανονικά. Για περαιτέρω ενημέρωση οι επιβάτες των ανωτέρω δρομολογίων μπορούν να επικοινωνήσουν με την Anek Lines στα τηλέφωνα 210 4197400 και 470 ή με τα κατά τόπους κεντρικά λιμενικά πρακτορεία της.

dailypress24.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ