2012-08-29 11:41:11
Φωτογραφία για Ενταση στην πορεία των εργαζομένων της Τ.Α.
Ενταση σημειώθηκε στην πορεία των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ξεκίνησε στις 11.00 από την πλατεία Καραϊσκάκη), όταν αστυνομικές δυνάμεις ανέκοψαν την άνοδο απορριμματοφόρων μέσω της Αγίου Κωνσταντίνου προς Ομόνοια (αντίθετα με τη ροή της οδού).

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και περιορισμένη χρήση χημικών από τους άνδρες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί κάθετα στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Μεγάλα είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας. Τα οχήματα εκτρέπονται από Μενάνδρου.

Οι διαδηλωτές συνεχίζουν την πορεία τους προς το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον «οικονομικό στραγγαλισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» μετά τις περικοπές της κρατικής χρηματοδότησης.

Εν τω μεταξύ, στις 12:00 το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συναντάται με τον Πρωθυπουργό και τα αποτελέσματα της συνάντησης θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης του δ.σ., το οποίο θα συνέλθει στις 15.00. Οι τελικές αποφάσεις για την περαιτέρω στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα ληφθούν την Πέμπτη, στο έκτακτο συνέδριο που συγκαλεί η ΚΕΔΕ.

naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ