2012-08-29 10:20:28
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ... Η ΠΡΟΤΑΣΗ
Σε ανοιχτή γραμμή με τον Κουαρέσμα βρίσκονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον οποίο υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ωστόσο γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την απόκτησή του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συζητούν τις τελευταίες ώρες τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη Μπεσίκας στην οποία ανήκει ο παίκτης προκειμένου να «κλείσουν» τη μεταγραφή.

Στον Ολυμπιακό πάντως, γνωρίζουν ότι το θέμα του Κουαρέσμα είναι δύσκολο, καθώς από τη μία υπάρχει η Μπεσίκτας και από την άλλη, οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην τουρκική ομάδα, για κάλυψη εξ ημισείας το συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή, το οποίο ανέρχεται στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ και να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον χρόνο, αφού τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει. Για το λόγο αυτό εξετάζουν κι άλλες λύσεις όπως αυτές των Τζόναθαν Λεγεάρ και Ράιαν Μπάμπελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΗΓΓΥΚΕΝ Η ΩΡΑ.!! (video)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"ΗΓΓΥΚΕΝ Η ΩΡΑ".!! (video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ