2012-08-29 09:45:31
Φωτογραφία για Ψαλίδι στη φρουρά της Βουλής
Ούτε η αστυνομική φρουρά της Βουλής γλιτώνει από τις...

περικοπές! Ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε χθες ότι η αστυνομική δύναμη φύλαξης της Βουλής θα μειωθεί κατά 130 αστυνομικούς, οπότε από τους 360 ένστολους η Βουλή πλέον θα αριθμεί 230 αστυνομικούς Επιστροφή στη... δράση

Επειτα από σχετική συνεννόηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, τον φρούραρχο της Βουλής αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Β. Μεϊμαράκης προχώρησε σε μείωση των αστυνομικών που φυλάσσουν το Κοινοβούλιο προκειμένου οι αστυνομικοί που θα φύγουν από τη Βουλή να επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Ο πρόεδρος της Βουλής παραχώρησε στον φρούραρχο της Βουλής τους 75 ειδικούς υπαλλήλους, οι οποίοι είχαν προσληφθεί επί προεδρίας Απ. Κακλαμάνη, ώστε να συνδράμουν στο έργο της ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι το θέμα της αστυνομικής δύναμης που φρουρεί το Κοινοβούλιο είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας στα μέσα του καλοκαιριού, όταν πληροφορίες από την Κατεχάκη ανέφεραν ότι η αστυνομική φρουρά της Βουλής θα αντικατασταθεί από άνδρες ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, κάτι το οποίο, έπειτα από παρέμβαση του προέδρου του Σώματος, διαψεύστηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το χρίσμα στον Κεφαλογιάννη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το χρίσμα στον Κεφαλογιάννη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ