2012-08-29 09:26:41
Φωτογραφία για Alonso...ο καλύτερος όλων!
Κατά την άποψη μας πιστεύουμε ότι την συγκεκριμένη στιγμή  κανένας δεν διαφωνεί. 

Ο Fernando Alonso είναι ο πληρέστερος οδηγός του grid. Σε κάθε αγώνα δίνει πάντα κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων του. Επειδή δεν θέλουμε να τα βγάζουμε απ το μυαλό μας και απλά να τα γράφουμε το ίδιο λέει και ο φίλαθλος κόσμος αλλά και ο Michael Schumacher. Είπε ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό του : «Υπάρχουν φάσεις που όλα γίνονται ένα, αλλά έχει δουλέψει για αυτό. Και το έχει».

Που ακριβώς βρίσκεται ο Vettel; «Ο Sebastian είναι καλό παιδί και μεγάλος οδηγός ο οποίος έχει να χειριστεί τις επιλογές του. Είναι μια διαδικασία εκμάθησης. Για να είσαι μεγάλος νικητής, πρέπει να ξέρεις και να χάνεις. Ξέρω ότι σε κανένα οδηγό δεν αρέσει να χάνει, και δεν αποτελώ εξαίρεση, αλλά είναι μέρος της εξέλιξής σου. Μόνο όταν μάθεις να χάνεις κερδίζεις την εκτίμηση και χαίρεσαι περισσότερο όταν κερδίζεις. Η ζωή είναι όλο σκαμπανεβάσματα και πρέπει να το μάθεις», είπε ο Γερμανός οδηγός στην εφημερίδα Bild.


Από την άλλη ο οδηγός εξέλιξης της Ferrari, Giancarlo Fisichella, μιλώντας στην El Confidencial είπε ότι είναι «απίστευτο το πώς κρίνει τα όρια του μονοθεσίου, την πίστα και τα ελαστικά. Ξέρει πότε να επιτεθεί και πότε να προσέξει τα ελαστικά του. Είναι πάντα στο όριο αυτού που μπορεί να κάνει. Αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του. Πάντα παίρνει το μέγιστο δυνατό και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά».

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ