2012-08-29 09:15:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με τις... Πανελλήνιες Μουσουλμάνων
Ζώ στην καρδιά της Θράκης, την Ξάνθη και φέτος τελείωσα το λύκειο. Απο χθες θεωρούμαι φοιτητης στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας με 13,000 μόρια.

Αυτές τις μέρες έχει γίνει έντονη συζήτηση για το θέμα των Μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Μεγαλομένος στην Ξάνθη όλα μου τα χρόνια, έχω βιώσει πολλές φορές την έλλειψη προνομίων σε αντίθεση με τους συντοπίτες Μουσουλμάνους που χαίρουν πολλών προνομίων. Συνεπώς βιώνοντας αυτές τις μέρες μια απο τις μεγαλύτερες αδικείες εις βάρος εμάς των Χριστιανών κατοίκων όσον αφορά το θέμα των πανελληνίων, πήρα την πρωτοβουλια να σας γράψω αυτό το μήνυμα για να αφυπνιστεί ο κόσμος και να διεκδικήσουμε για τις επόμενες γενιές των μαθήτων τα ίσα και όμοια. Καταρχήν, απο την Α' δημοτικού έως και την Γ' Λυκείου, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι πηγαίνουμε στα ίδια ελληνικά σχολεία και λαμβάνουμε την ίδια ελληνική παιδεία και μόρφωση. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει αυτή η διευκολυνση στους μουσουλμάνους μαθητές
. Οι κυβερνώντες έχουν θεσπίσει αυτήν την νομοθεσία καθαρά για λόγους ψηφοθηρίας, καθώς δεν είναι δίκαιο και λογικό οι γονείς μου να δίνουν ότι έχουμε και δεν έχουμε στα φροντιστήρια και εγώ να πασχίζω να βγάλω έναν μεγάλο βαθμό για να μπω σε ένα Α.Ε.Ι. και όλοι οι Μουσουλμάνοι να μπαίνουν με βαθμούς κάτω του 5 σε σχολές υψηλού κύρους. Στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία και την ισότητα, αυτό δεν έιναι καθόλου υγιές Ελπίζω αυτό το μήνυμα να αφυπνίσει τους πολίτες αυτης της χώρας και να αγγίξει επιτέλους τη συνείδηση αυτών που μας κυβερνούν, παραγκωνίζοντας το πολιτικό τους συμφέρον.

Αναγνώστης 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ