2012-08-28 13:46:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης δυσανασχετεί με την κάλυψη της τηλεπικοινωνίας...
Εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Γουμένισσας, στο Νομό Κιλκίς. Την Τρίτη 14/8, επισκέφθηκα τα Περιφερικά Ιατρεία (ΠΙ) Κούπας και Σκρα.

Την ημέρα εκείνη, εξέδωσα ηλεκτρονικές συνταγές μέσω του συστήματος της ΗΔΙΚΑ, από 3G Vodafone USB stick, που μου παρέχει η υπηρεσία μου, στα ανωτέρω χωριά. Την ίδια μέρα, και ενώ εργαζόμουν, δέχθηκα τηλεφωνήματα για το σκοπό της εργασίας μου, στο Wind κινητό μου.

Χθες που έλαβα το λογαριασμό, διαπίστωσα με έκπληξη-λύπη-οργή ότι η Wind προέβη σε χρεώσεις Roaming, αφού το κινητό μου, στις 14/8 δέχθηκε τηλεφωνήματα (2 από Αθήνα, ΗΔΙΚΑ ΑΕ και 1 από κινητό συναδέλφου), στην Κούπα και στο Σκρα, μέσω δικτύων της FYROM!!!

Λυπάμαι που έκανα φορητότητα στη Wind προ 5 μηνών (σταθερό double-play+ 2 κινητά). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρεωθώ 6 ευρώ τα οποία θα "κερδίσει" κάποια Σκοπιανή εταιρεία κινητής, λόγω αδυναμίας της Wind, να καλύψει την επικράτεια για την οποία έχει λάβει άδεια
. Όταν έρθει το πέρας του συμβολαίου μου και θα δουν την αίτηση φορητότητας, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν περισσότερη βάση στα σχόλια μου Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες καταναλωτές ότι η παλαί ποτε Telestet, μετέπειτα TIM, και εσχάτως Wind, Εξακολουθεί να έχει χειρότερη κάλυψη από τις άλλες 2 εταιρείες κινητής, τουλάχιστον στην αναφερόμενη περιοχή.

Τονίζω ότι τόσο οι κλήσεις Roaming-Wind όσο και η data κίνηση μου μέσω του δικτύου της Vodafone, προκύπτουν και αποδεικνύονται, και από επίσημα παραστατικά (βιβλία ιατρείων).

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ