2012-08-28 12:45:02
Φωτογραφία για «Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε οτιδήποτε»
Κριτική στον Αντώνη Σαμαρά άσκησε ο Ευ. Βενιζέλος, ωστόσο σημείωσε ότι συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση. Μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος επεσήμανε ότι η παράταση δεν είναι μία νέα ιδέα ή ένα νέο αίτημα της Ελλάδα ή συνεπώς μία.  αναθεώρηση της σύμβασης, είναι ρητή προβλεψη της δανειακής σύμβασης σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης. Τόνισε ακόμη πως ό υπάρχει άμεση ανάγκη να απαντηθούν άδικα στερεότυπα που εμφανίζουν την Ελλάδα σαν χώρα απατεώνων και τεμπέληδων και πρόσθεσε πως «οι Ευρωπαίοι δεν έχουν χάσει τίποτα από μας oύτε μάς έχουν χαρίσει τίποτα».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι στο εσωτερικό το ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσει τη συγκατάθεσή του σε οποιαδήποτε προωθούμενη πολιτική και άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε οτιδήποτε, ούτε έχουμε αναθέσει σε άλλους την ευθύνη να παίρνουν αποφάσεις και εμείς να παρακολουθούμε παθητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Δεν θέλουμε να κάνουμε τον καλό και τον φιλολαϊκό, φορτώνοντας σε άλλους την ευθύνη», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ανέφερε πως αναμένει ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών για τα προωθούμενα μέτρα.

Εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη στάση του Αντώνη Σαμαρά ξεκαθαρίζοντας μεν ότι «η χώρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εισέλθει σε κυβερνητική κρίση», αλλά πως «αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί να συμπεριφέρεται σαν Πρωθυπουργός μονοκομματικής κυβέρνησης και να φέρνει τους εταίρους τους προ τετελεσμέτων γεγονότων».

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα από κάποιους που εμφανίζονται τώρα βασιλικότεροι του βασιλέως αλλά ξέσκισαν το ΠΑΣΟΚ επικοινωνιακά όταν σέρναμε το κάρο μόνοι μας. Εχουμε πλήρη αίσθηση της ευθύνης μας όταν άλλοι έδιναν ρεσιτάλ ανευθυνότητας και δημαγωγίας. Συνδιαμορφώνουμε την κυβερνητική πολιτική», συμπλήρωσε.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ