2012-08-28 01:57:58
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση του Μαυρομάτη
Στο in.gr μίλησε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης που βρέθηκε στην Νιόν της Ελβετίας αλλά δεν κατάφερε να γίνει δεκτός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πώς η ομάδα έχει μπει στο μάτι της ΟΥΕΦΑ, ενώ επισήμανε πώς θα είναι τεράστια επιτυχία αν η ποινή είναι μικρότερη από τρεις αγωνιστικές και 150.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο: «Η όλη διαδικασία κανονικά δεν προέβλεπε την παρουσία μου κατά τη διάρκεια της συζήτησης της υπόθεσης, όμως, ήλπιζα να πείσω την Πειθαρχική Επιτροπή να παραστώ προκειμένου να παραθέσω τα επιχειρήματα της ΠΑΕ για όσα έγιναν στο ματς με τη Ραπίντ στην Τούμπα.

Το ότι δεν μου επέτρεψαν την είσοδο δεν ήταν η καλύτερη εξέλιξη, αφού η υπόθεση στηρίχτηκε μόνο στα υπομνήματα. Η πρόταση του εισαγγελέα προβλέπει μια εξοντωτική τιμωρία και χωρίς να βρεθώ στην αίθουσα ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί το κλίμα. Ωστόσο, καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου στη Νιόν, είχα αλλεπάλληλες συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα στην UEFA και έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για κάτι 'καλύτερο' από την αρχική εισήγηση του εισαγγελέα
. Για την ακρίβεια, οτιδήποτε λιγότερο από τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών και τις 150.000 ευρώ πρόστιμο, θα είναι τεράστια επιτυχία για εμάς. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο τώρα...», είπε ο κ. Μαυρομάτης και κατέληξε: «Όπως και να' χει, όμως, αυτό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην Τούμπα ήταν πολύ επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή πρέπει οι φίλαθλοι να καταλάβουν ότι κάνουν κακό στην ίδια την ομάδα τους. Δεν μπορείς να τη γλιτώνεις συνέχεια, πόσο μάλλον, όταν τα γεγονότα συμβαίνουν σε ευρωπαϊκά ματς. Δυστυχώς μπήκαμε στο 'μάτι' της UEFA».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ