2012-08-27 22:07:00
Φωτογραφία για Παρουσίασε τον Μόντριτς η Ρεάλ
Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε ότι θέλει να σαρώσει τους τίτλους με τη Ρεάλ, δήλωσε έτοιμος για το Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ενώ κατονόμασε τους Μπόμπαν και Τότι ως τα ποδοσφαιρικά του είδωλα.

"Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, είμαι ευτυχισμένος.

Ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο, να βελτιωθώ προσωπικά και να κατακτήσω τιτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης: το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Ισπανίας.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα έχω μαζί μου τον καλύτερο τεχνικό στον κόσμο και τους καλύτερους συμπαίκτες", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος λίγο νωριτερα είχε βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας,δίνοντας τέλος σε ένα από πιο πολυσυζητημένα σίριαλ του καλοκαιριού.

"Είμαι ευγνώμων απέναντι στην Τότεναμ, πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της. Δεν υπάρχει καμία πίκρα, μονο ευγνωμοσύνη", δήλωσε στη συνέχεια αναφορικά με την πρώην ομάδα του, για να προσθέσει:


"Είναι αλήθεια ότι πέρασα δύσκολες στιγμές καθώς για σχεδόν έναν μήνα δεν έκανα προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Τότεναμ.

Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τους αγώνες με την ομάδα επειδη η Ρεάλ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για μένα.

Αυτή είναι μία από τις ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, ανοίγει μία νέα σελίδα για μένα".

Ο 27άχρονος Κροάτης επιτελικός μέσος δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και ότι αν του ζητηθεί από τον Ζοζέ Μουρίνιο να παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (δεύτερος τελικός ισπανικού Σούπερ Καπ), ενώ πρόσθεσε ότι περιμένει να έχει μία εξαιρετική συνεργασία με τους Τσάμπι Αλόνσο και Κεντίρα στο χώρο του κέντρου.

Όσο για τους παίκτες που θαύμαζε από μικρός, ο Μόντριτς απάντησε: "Με ενέπνεε ο Μπόμπαν από την εποχή που έπαιζε στη Μίλαν ενώ ήταν και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Κροατίας. Και ο Τοτι της Ρομα".

Να σημειωθεί ότι το πρώτο (και πιθανότατα) τελευταίο καλοκαιρινό απόκτημα των "μερένγκες" πήρε τη φανέλα με το Νο 19, ενώ στη φωτογράφησή του μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" όπου έκανε τα παραδοσιακά (για κάθε νεόφερτο παίκτη) "κόλπα" με τη μπάλα, πήρε μέρος η σύζυγός του Βάνα και ο μικρός γιο του, Ιβάνο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ